Política de privacitat

1. Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

Responsable del tractament:

  • Investigació de la Informació i la Comunicació als Països Catalans 
  • NIF G-65133571
  • Inscrita al registre d’entitats de la Generalitat de Catalunya amb número d’inscripció 36304.
  • Casa el Bruc s/n 08696. La Pobla de Lillet (Barcelona)
  • [email protected]

2. Amb quines finalitats podem tractar les teves dades personals?

Tractem les dades personals dels usuaris per gestionar les inscripcions a la Conferència Nacional Antirepresiva, les sol·licituds d’informació rebudes a través del Web i l’enviament de comunicacions informatives sobre la Conferència  (també per via electrònica) o les relacionades amb les conclusions i acords que es puguin prendre en la mateixa Conferència Nacional Antirepressiva.

Si es recullen dades personals a través de formularis, serà necessari que s’omplin els camps assenyalats com a “obligatoris”. El fet de no omplir-los o omplir-los parcialment, podria suposar que no es pugui atendre el tràmit.

Cal que se’ns comuniquin les dades personals actuals perquè la informació estigui actualitzada i sense errors.

3. Quant de temps conservarem les teves dades personals?

Les dades personals es conservaran durant el termini mínim previst per la normativa vigent (en especial, fiscal, comptable i de prevenció de blanqueig de capitals).

Les dades  també es conservaran durant el termini necessari per portar a terme les finalitats descrites anteriorment. En el moment en què no siguin necessàries, les dades es bloquejaran durant el període en què puguin caldre per a l’exercici o la defensa davant d’accions administratives o judicials, i només es podran desbloquejar i tractar novament per aquest motiu. Superat aquest període, les dades es cancel·laran definitivament.

4. Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades personals?

La base legal per al tractament de dades és el consentiment explícit expressat amb l’acceptació de la Política de Privacitat.

5. A quins destinataris es comunicaran les teves dades personals?

Les dades no es comuniquen ni se cedeixen a tercers, tret de les obligacions legals amb l’Administració Pública en els supòsits previstos per la Llei.

6. Quins són els teus drets en relació amb les teves dades personals?

Pots accedir a les teves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si s’escau, sol·licitar-ne la supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També pots sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició del tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular.

Igualment, podràs revocar el consentiment a l’enviament de comunicacions i exercir aquests drets, mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a [email protected].

Si no obtens una resposta satisfactòria i desitges formular una reclamació o obtenir més informació al respecte de qualsevol d’aquests drets, podràs adreçar-te a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

7. Quines són les mesures de seguretat que portarem a terme?

Investigació de la Informació i la Comunicació als Països Catalans per tal de fer  efectiva i eficaç la seva Política de Protecció de Dades, ha adoptat les mesures de seguretat de caràcter tècnic i organitzatiu necessàries per evitar l’alteració, la pèrdua, el mal ús, el tractament i l’accés no autoritzat o el robatori de les dades tenint en compte l’estat de la tecnologia.

8. Quin ús fem de les galetes del navegador?

En aquest lloc web utilitzem només galetes necessàries pel seu funcionament, totes relacionades amb l’enviament dels formularis i el control de la política de galetes. En fem servir de pròpies i de tercers. Les de tercers són exclusivament per la funcionalitat que ens permet detectar si és un robot qui omple un formulari.